top of page
Lines_edited.jpg

Om mig

Jeg har som uddannet psykomotorisk terapeut haft fornøjelsen af at arbejde i psykiatrien med psykisk sårbare unge, der har lært mig meget om, hvad det vil sige at være psykisk sårbar og fuld af kreativ styrke på en og samme tid. Jeg har særligt specialiseret mig i stress- og angsttilstande og har udviklet en hjertenær interesse for traumer. Derfor er jeg under efteruddannelse til relationel biologisk traumeterapeut på Skolen for Psykosomatik v. krisepsykolog mmm. Ulla Rung Weeke. Herfra har jeg afsluttet grunduddannelsen i december 2019. Det er min erfaring, at en stress- og traumeorienteret tilgang generelt er meningsfuld, når vi arbejde med indre tilstande på kroppens betingelser. 

I mit professionelle virke i psykiatrien har jeg ofte savnet tid og ro til den nærværende kontakt, hvor vi samarbejder om det, der er vigtig for dig i det nu, vi deler sammen. Derfor har jeg valgt at tilbyde psykomotorisk terapi som selvstændig; for at skabe et uforstyrret rum med tid til fordybelse og fokus på krop og kontakt - uden at skulle noget andet sammen end det, vi aftaler. 

Privat er jeg så heldig at være faster til to skønne niecer og en ligeså dejlig nevø, som jeg bruger meget tid sammen med. Yoga og meditation er en integreret del af min hverdag, ligesom buddhistisk livsfilosofi er en daglig kilde til ro og inspiration.

bottom of page