top of page
Ro og samhørighed 

Kender du til at være filtret ind i bekymringer og samtidig føle dig helt alene om at filtre dig ud igen? Måske føler du dig overvældet eller trist i kroppen. Måske bærer du på store følelser, du ikke ved, hvad du skal stille op med.

Vi er ikke skabt til at bære alting selv. Vores nervesystemer er vokset ud af en længsel efter kontakt - fra vi er helt små, rækker vi ud efter en voksen, der kan holde og vugge os. Når vi senere bliver ramt eller for slidt, er det ikke altid enkelt at være i kontakt med hverken os selv eller andre mennesker. Vi kan få brug for at være i kontakt på andre måder – og ikke nødvendigvis kun med andre mennesker.

Derfor laver jeg terapi i skoven. For i skoven kan vi læne os ind i kontakt med noget levende, der ikke forventer noget af os. Vi kan åbne vores sanser og forbinde os med træernes grønne kroner, lyden af solsorte, der roder i jorden eller noget helt tredje, som vækker din opmærksomhed. Jeg guider dig til at være nærværende i dine sanser. Jeg inviterer dig ned i kroppen, der ved noget om vores samhørighed med naturen. Og jeg gør mig umage for at holde et trygt rum for, hvad end der måtte røre sig i kroppen, i følelserne, og i tankerne i dit møde med skoven.

Vi kan ikke få alle problemer til at forsvinde med en terapisession i skoven. Men vi kan sammen invitere nervesystemet til at give lidt slip. Så vi kan lande mere i os selv og herfra bedre orientere os i det, der er vigtigt for os.

Terapien foregår i Ravnsholt Skov i Allerød og tilrettelægges efter dine personlig ønsker og behov. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

IMG_5638_edited.jpg
bottom of page